Hľadám konfigurátor notebookov alebo niečo na mieru

Základné dosky, procesory, grafické karty, audio-video, prenosné a stolové prehrávače audia a videa a oveľa viac
Pravidlá fóra
Pred tým, ako sa čokoľvek spýtate, skúste sa pozrieť, či už sa tu takáto téma nediskutovala. Svoj problém sa snažte opísať čo najpodrobnejšie. Pred tým, ako začnete poučovať ostatných, overte si fakty a skúste sa na vec pozrieť aj z ich pohľadu.

Hľadám konfigurátor notebookov alebo niečo na mieru

Poslaťod Kusi » Ned 29. Nov 2009 21:39:22

Ahoj, hľadám konfigurátor notebookov online, nie vsak notebookynamieru.sk.
Ideálne by bolo mať notebook značky HP, Dell, Sony, IBM, Lenovo, určite nie Acer alebo Asus, s nimi mám zle skúsenosti.
Môj notebook by mal mať nasledovné parametre: 13 palcový displej, môže byť aj 13,1 alebo 13,3 a príbudné veľkosti, 14 palcov už je moc.
Procesor dvojjadrový s taktom aspoň 2,5 GHz.
RAM 6-8GB aspoň 800 MHz
Grafická karta aspoň Radeon HD 3450 alebo lepšia, občas si cchem zahrať napr Witcher, Aion a pod
CD-Rom podmienka
základná doska nerozhoduje, predsa len tam si človek nenavyberá.
Prídavné nasledovné: WiFi 802.11 (b)g/n (N podmienka), Gbit LAN, čítačka kariet, webkamera, mikrofón, vstup na mikrofón a výstup na slúchatka, aspoň 3 USB (aj keď štyri potešia viac, nemusím mať USB HUB), eSata a FireWire výhoda.
Vie mi prosím niekto niečo odporučiť? Tak okolo 1500€ bez DPH. Budem veľmi rád, ak mi pomôžete, lebo už som zúfalý, našiel som akurát Sony Vaio, ale ten má cenu okolo 2300€ bez DPH.
OS nemusí byť :)

Ďakujem za každú dobrú radu. Ak cchete vysvetlenie, na čo ho chcem tak prvé je práca, druhé je zábava. Malý kôli mobilite, výkonný kvôli kompilácií zložitých scriptov, úprave PSD-čiek, localhostu a rozsiahlym databázam (okolo 300MB, vinárske firmy).
Nežiadam o toto: "kukni na alza.sk", "chod na agem" a pod. Už som hľadal a neviem tam nájsť nič, čo by mi vyhovovalo.
Bez hlupákov by neexistovali inteligenti- Tomáš “Kusi” Kusenda, 10.2.2009
Obrázok užívateľa
Kusi
Administrátor

Späť na Hardware

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť